Particulieren


Interieur op maat: Josten meubelen is reeds meer dan 40 jaar gespecialiseerd in maatwerk, van een meubelstuk op maat tot een compleet interieur. Dit maatwerk kan qua stijl mooi gecombineerd worden met de Deense collectie.

Werkwijze: De klant komt met een idee. Zoals een andere opstelling/indeling van een bepaalde ruimte, een uitbreiding met meubelen, of een combinatie van beiden, we hebben op al uw vragen een antwoord. In samenwerking met de klant wordt er een ontwerp gemaakt en materiaal bepaald. Onze meubelmakerij gaat dit vakkundig vervaardigen en we komen het bij u thuis plaatsen.

Materiaal: Wij werken met massief hout in elke gewenste houtsoort of met plaatmateriaal. De afwerking hiervan is naar eigen wens. Denk hierbij aan zepen bij massief onbehandeld hout of lakken, kleuren, beitsen of in een ral kleur gespoten.

Aanpassingen: Hiernaast kunnen wij ook uw bestaande meubelen aanpassen, zodat het weer helemaal op uw wensen aansluit.

Bijvoorbeeld de tafel vergroten door middel van een aansteek blad, of een groter werkblad. Glasdeuren voor uw boekenkast, lades bijmaken, of slaapkamerkasten aanpassen.

Voorbeeldprojecten: zie voor beeldmateriaal de foto’s. Een bestaande boekenkast uitgebreid met servieskasten met glasdeuren. Tevens vormt het meubel nu een afscheiding tussen keuken en woonkamer.

Voor optimaal ruimte gebruik kan een kasten wand uitgevoerd worden met een tweede niveau, waarbij de achterste laag bereikbaar wordt door verschuifbare kasten die ervoor hangen.

Voor multifunctioneel gebruik maken van de woonkamer tot een werkplek, kan een inklapbare tafel verwerkt worden in de kast. Het herinrichten van een hal met garderobe en onzichtbare opbergruimte.

Zelfs een compleet massieve keuken kan er door onze afdeling maatwerk vervaardigd worden.