Bedrijven

 

Image00002

Bedrijfs-interieuren: Josten meubelen is reeds meer dan 40 jaar gespecialiseerd in maatwerk, van een meubelstuk op maat tot een compleet interieur voor bedrijven. Dit maatwerk wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats en is leverbaar in elk gewenst materiaal. Wij kunnen voor u speciale werktafels of vergader tafels maken, ontvangst balies of een bar. Ook vervaardigen wij afscheidingswanden, units voor kantoorbenodigdheden, opbergkasten, trappen en postvakken. De op maat gemaakte onderdelen kunnen aangevuld worden met meubilair of verlichting uit onze Deense collectie. Zo ontstaat er een mooi totaalbeeld.

Werkwijze: Er wordt vaak samengewerkt met architecten of aannemers. Ook worden we rechtstreeks benaderd door overheidsinstellingen, bedrijven, of scholen. Josten meubelen is gespecialiseerd in massief hout, maar er is ook veel ervaring met gefineerd hout of ander plaatmateriaal. Voor metalen onderdelen wordt samengewerkt met een extern bedrijf.

In goed overleg met de architect of de klant wordt het idee omgezet van tekening naar eindproduct. In onze werkplaats worden houten meubelstukken/onderdelen vervaardigd Hierna wordt het op locatie geplaatst en indien nodig gemonteerd met metalen onderdelen.

Gerealiseerde projecten: Zie voor beeldmateriaal de foto’s. Ronde ontvangstbalies met diverse werkplekken. Rechte balies, ovale leestafel met ingewerkte toetsenborden. Verplaatsbare tafels voor multifunctioneel gebruik van de ruimte van raadsvergaderingen tot trouwplechtigheden. Verplaatsbare en koppelbare vergadertafels met metalen onderstel, in opstelling vormt het geheel een cirkel. Interieur architectenkantoor, ontvangstbalie, postvakken, trap, werkplekken in massief hout uitgevoerd. Bar in gemeenschapshuis uitgevoerd in plaatmateriaal gecombineerd met traanplaat. Vergadertafel massief hout in combinatie met Deense stoelen, gebeitst in donkere tint.